INDIBA kezelés

5.00 | 3 értékelés

Specialitások:

  • izomsérülések gyorsabb gyógyulása
  • szalagsérülések gyorsabb gyógyulása
  • ízületi fájdalom csillapítása
  • izomfájdalom csillapítása
  • izomláz és fáradtság

INDIBA kezelés elérhető:

  • Sportorvosi Központ - 1015 Budapest, Ostrom u. 16. fsz. 3. rendelő

Online bejelentkezés az myHealzz rendszerével történik, ami regisztrációhoz kötött!

Hogyan működik az INDIBA CT8?
A CT8 készülék elektromos áramot alakít át 448 kHz-es fix, stabil frekvenciára, ami sejtszinten növeli az ioncserét, ami elősegíti a szövetek helyreállítását és segíti a fájdalomcsillapítást. A kezelt testrész alá helyezendő lemez zárja az elektromos áramkört, így kezeléseinket a betegek és a fizikoterapeuta számára egyaránt biztonságos és hatékony módon végezzük.

A két működési mód, a CAP és a RES, valamint az alacsony és a magas kimeneti teljesítmény integrálása megkönnyíti a szubtermikus és termikus hatások elérését. Ez teszi lehetővé, hogy a sérülés minden fázisában (akut vagy krónikus) eredményes terápiát lehessen végezni a készülékkel

Kapcsolódó cikkeink

Mi a különbség a kisebb és a komolyabb sportsérülések kezelésében?

Mi a különbség a kisebb és a komolyabb sportsérülések kezelésében?

A sportsérülések szinte elkerülhetetlenek a hobbi- és élsportolóknál, az abból való felépülés pedig erősen befolyásolja a további edzésmunkát, sőt esetleg a mindennapokat is. Ugyanakkor a kisebb sérüléseknél nincs szükség feltétlenül orvosi segítségre, a súlyosabb sportsérülések gyógyulását viszont nem csak felgyorsíthatja a szakértő kezelés, de ez a minőségi gyógyulás feltétele is. Dr. Páll Zoltán, a Sportorvosi Központ sebésze, traumatológus, sportorvos arra hívta fel a figyelmet, hogy sokszor csak a kivizsgáláson dől el, szükséges-e orvosi közreműködés a felépülésben.


Cikkek melyeket mindenképpen olvasson el!

2024.05.28 18:08
2024.01.18 09:48
2024.01.17 13:41