INDIBA kezelés

INDIBA kezelés

Az INDIBA Innovatív sejtterápiás eszköz kiváló választás a verseny- és hobbi sportolók számára. Ez a készülék számos előnnyel jár, amelyek segítenek a gyorsabb gyógyulásban és a fájdalom csillapításában, így támogatják az aktív életmódot és a sportteljesítményt.

Az INDIBA kezelés hatékonyan alkalmazható törések, zúzódások és izomproblémák esetén, de jelentős előnyöket nyújt különféle ízületi fájdalmak kezelésében is. A kezelés fájdalommentes, és kellemes meleg-érzet járja át a testet a kezelési területen, ami hozzájárul a betegek kényelméhez és elégedettségéhez.

Hogyan működik az INDIBA készülék?

Az INDIBA készülék működése rendkívül hatékony. A Sportorvosi Központban működő CT8 készülék elektromos áramot alakít át fix, stabil 448 kHz-es frekvenciára, amely sejtszinten növeli az ioncserét. Ez elősegíti a szövetek helyreállítását és hozzájárul a fájdalomcsillapításhoz. A kezelt terület alá helyezett lemez zárja az elektromos áramkört, biztosítva a biztonságos és hatékony kezelést mind a betegek, mind a fizikoterapeuták számára.

Az INDIBA készülék két működési móddal rendelkezik: a kapacitív (CAP) és a rezisztív (RES) módokkal. Emellett lehetőség van alacsony és magas kimeneti teljesítmény integrálására is. Az INDIBA készülék ezen kombinációja lehetővé teszi a szubtermikus és termikus hatások elérését, ami optimális terápiás eredményeket eredményez. A fizikoterapeuták így hatékony kezelést tudnak nyújtani a sérülések minden fázisában, legyen szó akut vagy krónikus állapotokról.

Mire jó az INDIBA készülék?

Az INDIBA készülék számos területen alkalmazható általános fájdalmakkal kapcsolatban (ezekről itt olvashat bővebben!), de kifejezetten ajánlott sportolók számára az alábbi indikációk esetén:

Az INDIBA hatékony fizikoterápiás lehetőség, amely jelentősen hozzájárul a fájdalom csökkentéséhez, a gyógyulás felgyorsításához és a mozgékonyság javításához. Ez különösen előnyös a 30 év feletti sportolók számára, akik aktív életmódot folytatnak, és akár versenyeken is részt vesznek.