Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

Mit tervez a Prima Medica Egészséghálózat?

dr. Sztancsik Ilona
dr. Sztancsik Ilona 2020.11.11

A Prima Medica hálózathoz tartozó egészségközpontok Magyarország egyik első magánrendelői voltak, 2004-ben indultak útjukra. A jelentősebb árbevétel-növekedés, évente 20 százalék körüli, 2012-2013-tól kezdődően indult meg, amikor is a Sportorvosi Központ csatlakozott a csoporthoz. A fejlődésről dr. Babai László, a központot magában foglaló Prima Medica Egészséghálózat alapítója-igazgatója beszélt a portfolio.hu-nak.

Sportorvosi Központ – a Prima Medica Egészséghálózat része

- A hobbi- és élsportolók kiszolgálására is alkalmas Sportorvosi Központunk szolgáltatásai meglehetősen széleskörűek, hiszen a teljesítmény-optimalizálástól, a sporttáplálkozáson és a rehabilitáción át a sportkardiológiáig terjednek. Ez utóbbi területen egészen egyedinek számító szolgáltatásunk például a 7 napos, sportolás közben is használható speciális Holter EKG, amivel akár a rejtett szívproblémákra is fényt lehet deríteni – ismerteti dr. Babai László, a Sportorvosi Központot is magában foglaló magánegészségügyi hálózat alapítója-igazgatója.
A koronavírus járvány alatt természetesen az akut problémák kezelése nagyobb hangsúlyt kapott, de a központ távlati célja mindenképpen a bármilyen szinten sportoló páciensek magas szakmai minőségű kiszolgálása.
A teljes cikk itt olvasható:             

Koronavírus, egészségügyi törvény, orvosok - Mit tervez a milliárdos árbevételű magánhálózat?

Visszalépés az előző oldalra...