Sportolj az egészségedért! rajzpályázat: Cirkuszi beszámoló

Sportolj az egészségedért! rajzpályázat: Cirkuszi beszámoló

Szombaton a Sportorvosi Központ „Sportolj az egészségedért!” rajzpályázatának nyertesei, öt általános iskolás gyermek kísérőikkel együtt, a Fővárosi Nagycirkusz Cirkuszi Szomszédolás című előadásán vehettek részt, amelynek sztárvendégei a Rippel fivérek voltak.

Az előadás során a gyermekek Közép-Európa legnevesebb cirkuszi művészeinek műsorát láthatták, azt követően pedig találkozhattak a világhírű Rippel fivérekkel, akik bemutatták a gyermekeknek a cirkusz kulisszák mögötti világát.

 A Sportorvosi Központ pályázatának célja az volt, hogy felhívja a gyermekek figyelmét a sport fontosságára az egészég megőrzése érdekében.  

Nagy örömünkre szolgált, hogy rengeteg kreatív, ötletes, szépen kivitelezett rajz készült, amelyből az derült ki, hogy a gyermekek számára élményt jelent a sport és azt szívesen le is rajzolják.

A rajzokat nagyon köszönjük az összes pályázó gyermekeknek, a Rippel fivéreknek és a Fővárosi Nagycirkusznak pedig szintén köszönetünket fejezzük ki amiatt, hogy kezdeményezésünket támogatták!

Sportorvosi Központ

www.sportorvosikozpont.hu

Visszalépés az előző oldalra...