Orvos válaszol - Tegye fel Ön is kérdését!

Kérjük, töltse ki az űrlapot, és kollégánk fel fogja venni Önnel a kapcsolatot.

Kérdés Hachbold judit2017.07.16

Jó napot kívánok. 2014ben diagnozitálták a porclágyulást mind kettő térdemben. Azóta szedtem már rengeteg féle glukozamin készítményt mégis egy kis eröltetés van hogy 3km futás hatására is nagyon erős fájdalmam van. (Térd merevsége zizeg a térdkalácsom utoljára még olyan is volt mint ha belülről kopogtatnák a térdkalácsom. Szedtem Zöldkagylót Arthoxont condosulfot, Donát, flexiwelt. Majd 1 évig nem is köteleztem nem is futottam. És még mindig nem jó. Jártam gyogytornára fizikóterápiára is. Érdemes tovább mennem?
Vlahogy helyre lehrtne hozni? A helyi sebész azt mondta menjek térdsecialistához szerinte ez már csak műtéti uton korigálható.
JáBal térdem 2016 május 18-án artoxkopos műtéttel megnézték akkor volt 1-2 fokú a lágyulás. De akkor csak fellazították az izületet.

Válasz 2017.07.18

Tisztelt Hachbold Judit!

A levélíró korát nem ismerjük. Ettől is függ a prognózis. Valójában térdspecialista tud válaszolni a kérdésekre, Páll Főorvos Úr rendelési ideje szerda délután 14-20ig. Vannak konzervatív terápiák, pl. ízületbe adott speciális anyagok ( Páll doktor - PRP terápia, porcújjáépítést serkentő injekció, Guna, hyaluronsavas...) Sportként az úszás a legjobban ajánlott, vagy olyan sportok, amik nem terhelik a térdét! ( kajak, bicikli).
Bejelentkezés Főorvos Úrhoz a 30-5121496os számon lehetséges.
Üdvözlettel
Dr. Matusovits Andrea